“A base d’observar un aprèn. A base d’escoltar, també.
Tan sols es requereix estar atent. Atenció a l’atenció i cor obert”


Testimoni
Marc R., estudiant d’Economia i Filosofia
“Estava bé, però no era suficient, no m’acabava d’omplir per dintre i aquí va ser on vaig decidir que volia compaginar els dos estudis. Realment començo aquest any amb més ganes, sé que hauré de treballar el doble, però també crec que són dues carreres que es poden complementar força bé.”
Testimoni
Joan D., Jubilat
“Tot i que els vegis venir, els canvis sempre t’agafen a contrapeu, i és molt recomanable tenir l’oportunitat de contrastar-los i analitzar-los amb distanciament. Hi ha moltes perspectives i manera de viure les coses.”
Testimoni
Deby G., traductora d’alemany i francès
“Y eso fue lo que hice, volví a Alemania para pasar allí un tiempo y poder desconectar y centrarme en cómo enfocar mi futuro. Pasando luego por Londres y Mallorca. Fue una gran experiencia que me ha hecho crecer y cambiar algunos aspectos de mi vida, largos meses dependiendo de una misma sin tener a nadie al lado.”

Testimoni
Sergi C., jugador del CF. Lleida Esportiu
“M’agradaria transmetre dos consells. Un d’ells és ser fort, sobretot mentalment, això vol dir tenir les idees clares i no deixar influenciar-te per la gent que et digui que no pots fer una cosa. El segon consell que m’ha ajudat és el de no conformar-me amb el que tinc i ser constant. La voluntat que tu posis en aconseguir un objectiu és la que marcarà el resultat que aconseguiràs.”